31 dec. 2009

Copii din Biblie

Am observat ca la Anais ii plac tare mult desenele, cantecele si activitatile cu copii.M-am gandit, asa dar, sa incep lectiile noastre duminicale cu activitati despre copii din Biblie.
Pentru ca Anais e inca micuta, 1 an si 5 luni, nu pot sa includ activitati de o complexitate mare.Ma voi limita la pagini de colorat, cantecele, lectura din Biblie si cateva activitati de lucru manual...Si joaca, muulta multa joaca.
Lectiile saptamanale pe care mi le-am imaginat cuprind asa - Ismael,Isac, Icob si Esau, Iosif, Moise, servitoarea lui Naaman, David, Samuel, Iisus, fetita lui Jair, baietelul si cosuletul de mancare, Timotei si, ultima lectie din acest ciclu, Dumnezeu are grija de noi.
In fiecare saptamana voi incerca sa pregatesc cate o ora, o ora jumatate de activitati pentru copii. Mentionez ca aceste activitati sunt destinate copiilor pana la 3 ani.Pe masura posibilitatilor si a timpului, o sa incerc sa postez si cateva mentiuni pentru parinti sau pentru cei ce se ocupa de copii

3 comentarii:

  1. foarte frumoa programul tau! acum exista multe carti si cu povestioare pe intelesul copiilor si de colorat cu scene din Biblie pentru a-i putea invata pe micuti multe lucruri folositoare.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Loredana...Chiar ar fii de ajutor ceva carti, daca poti sa imi faci niste recomandari

    RăspundețiȘtergere