14 oct. 2009

Biblia pentru copii




Zilele astea i-am cumparat lui Anais trei carticele...
1.Biblia istorisita copiilor - care contine saizeci şi sapte de istorioare din Vechiul Testament si saptezeci de istorioare din Noul Testament. Cele peste 180 de ilustratii executate în stil ortodox de către pictorul grec Martha Xynopoulou-Kapetanakou. Acum am comandat-o, astept sa o primesc si va spun cum e.
2.Istorii biblice - cartulie jucarie cu 60 de ferestruici...Am cumparat-o pentru ca lui Anais ii plac tare mult carticelele cu surprize...Avem si cartile din colectia Girasol, adica ferma si acasa, avem si de la Egmont - O zi cu prietenii, cu sunete si ferestre cu surprize si m-am gandit ca n-ar fii rau sa o avem si pe asta. Este bogat ilustrată si are istoriei potopului, biruintei lui David în lupta cu Goliat, a istoriei despre Iona, Daniel, nasterea lui Iisus Cristos si alte istorioare expuse intr-o limba clara si accesibila copiilor de virsta prescolară si scolara mica. Ferestruicele ascunse permit celor mici sa patrundă în lumea vie a istoriei si sa afle multe lucruri interesante.
3. Prima mea biblie - povestiri biblice pentru cei micuti.E pentru copii mici mici, e cartonata si are si maner. Are desene multe si 24 de istorioare biblice expuse pe intelesul copiilor.

4 comentarii:

  1. Daca as dori Prima mea biblie cum pot sa o am si cat costa

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima mea Biblie costa 34 de le plus taxele de transport si o puteti comanda de aici
    http://www.miculbetleem.ro/literatura/pentru-copii/prima-mea-biblie-tip-gentuta/

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cumparat Prima Mea Biblie Gentuta la 30RON la Casa BebeDream. Am mai cumparat alte materiale si mi-au dat o mica reducere !

    http://bebedream.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=289

    RăspundețiȘtergere